Zielsverwanten

Zielsverwanten

Zielsverwanten. Nu is de tijd voor je aangebroken om een nieuwe romance, op basis van spiritualiteit aan te gaan.

Je wens om in een intense liefdesrelatie te geraken heeft zich gemanifesteerd en je wordt door het universum begeleid om de situatie daartoe te creëren of te handhaven.

Deze relatie heeft een diepe spirituele basis. Beide partners hebben daar een groot en fundamenteel vertrouwen in. Jullie hebben dezelfde spirituele ideeën en staan open om nog meer te leren en dat in praktijk te brengen.

Dit partnerschap komt op een natuurlijke manier op je pad. Maak je geen zorgen en probeer vooral niet het te forceren. Want dat kan ervoor zorgen dat de ontmoeting met zielsverwanten juist gaat vertragen.

Om tot het door jouw gewenste resultaat te komen is het vooral belangrijk om je te richten op de  vreugde die je kunt hebben in dit proces. Ga licht en luchtig om met deze verandering. Hetgeen je gemanifesteerd hebt zal voor jou gecreëerd worden.

Wees aantrekkelijk voor je partner door je warme en ontspannen optreden en weet dat het universum voor jullie allebei voor de details zal zorgen.

Brigitte Box 01

Plaats gerust uw reactie, enkele korte vragen zal ik beantwoorden.

Categorie(n): blog

Reacties

Marion

Mijn zielsverwant is weg gegaan en heeft me verdwaasd achter gelaten. Kan hem niet meer spreken want hij heeft mij geblokt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *
Email *
Reactie