Waarom belt hij / zij niet….?

De laatste tijd krijg ik veel belletjes van klanten, die aangeven dat de man of vrouw die ze leuk vinden hen niet belt.

Het geeft ze veel onrust en ze zijn er de hele dag mee bezig. Het houdt ze letterlijk wakker. Ik zeg altijd, liefde hoeft niet ingewikkeld te zijn, het loopt lekker als je met de juiste energie te maken heeft. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat alles 100 procent ok is, maar het loopt lekker en je voelt je goed bij de persoon.

Maar hoe komt het nu dat ze niet bellen. Simpel gedacht, zou je kunnen denken “he or she is not that in to me”. Maar is dat ook zo?
Mijn visie hierop is, ja, het is zo.
De persoon die dit bij jou triggert is er met een boodschap. Je voelt je afgewezen en niet begrepen, maar in feite wijs je jezelf af. Het haalt het oude zeer naar boven. Wezenlijk weet je ook, dat de persoon niks voor je is, maar je houdt hem of haar vast. Is het vertrouwd? Je verdiend beter…..

Mijn tip hiervoor is… laat het gevoel spreken en tot je komen en ervaar het. Ga erdoor heen en haal je eigen ik die meer waard is naar boven.

Heb je hier hulp bij nodig dan ben ik er voor je.

Liefs Malika

Categorie(n): blog

Reacties

Mulu

Liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *
Email *
Reactie