Vorige levens – Reïncarnatie

Vorige levens – Reïncarnatie

Ben je ook wel eens nieuwsgierig naar je vorige levens?

Mijn naam is Margriet, Ik geef graag schriftelijke readings over vorige levens. Op de homepagina van Livemediums kun je meer lezen over “reading vorige levens” Omdat er vaak aan de telefoon gevraagd word wat houd dit in heb ik samen met een iemand besloten om een reading te plaatsen. De persoon heeft toestemming gegeven voor het plaatsen we hebben wel besloten om de naam te veranderen in Nan.

Liefs Margriet box15
Nl 0909-3334444 – NL 0900-3820200 – NL credits vanaf € 0.70 cpm- BE via credits € 0.90 per minuut

———————————————————————————————————————–

Ik was nieuwsgierig naar mijn vorige levens, Wie was ik in je vorige levens.

Ik geloof in reïncarnatie. Steeds weer opnieuw geboren worden. De reden van steeds opnieuw geboren worden is dat we onze lessen moeten leren, om de geestelijke groei te bevorderen. Daarom heb ik Margriet gevraagd om 3 vorige levens op papier te zetten. Dit wil ik graag met jullie delen. 

Liefs Nan

Mijn drie vorige levens

Het eerste leven waar ik jou tegen kom is van tientallen jaren terug. We gaan terug naar het einde van de tweede wereld oorlog. Jouw leven speelde zich iets buiten Amsterdam, op het platteland, af Ik zie een grote boerderij met enkele dieren en veel hooibergen. Het land is uitgestrekt en het water is binnen handbereik. Via het water komen de onderduikers bij jou en je gezin terecht. Ik zie een groot gezin met enkele volwassen dochters, jij bent op dit moment rondom 50 jaar. Jouw twee dochters zijn je steun en toeverlaat en ook een dekmantel. Jouw dochters geven openbaar steun aan de mensen om jullie heen die weinig te eten hebben. Bij jullie is er altijd eten in overvloed, ondanks dat er niet veel dieren zijn en het land steeds schaarser wordt blijft het zich op een wonderbaarlijke wijze aanvullen. Je was je in dit leven niet bewust van deze gave maar alles wat je vanuit je hart en met liefde gaf kwam in 3 voud bij je terug.

Op de boerderij vond alles openbaar plaatsvindt, dit gaf jou de ruimte en gelegenheid om onderduikers tijdelijk op te vangen, zij waren op doorgang of hadden tijdelijk extra voeding nodig.
Ik zie jou héél hard werken en enorm veel achter de schermen organiseren, altijd bezig, weinig slapen en voortdurend in de weer.
Vlak voor het einde van de oorlog wordt het toch bekend dat jij onderduikers hielp en betekende dit voor jou en je dochters het einde, pffff jullie worden alle 3 geëxecuteerd. Kun je nu nog wel eens een plek op je rug hiervan voelen?

Je ben heel snel weer gereïncarneerd, je wilde je zorgtaken afronden en goed neerzetten.

Een tweede leven. Ik ga nu terug naar een monnikenbestaan. Een heel ander leven, deels verstopt onder de monnikenkap. Ondanks deze kap was je je bewust van alles wat er om je heen gebeurde, andere monniken kwamen bij je om niet alleen hun hart te luchten maar ook om met jou in gesprek te gaan. Openheid en zuiverheid sierde jou. Ik voel geluk en vrijheid maar ook hier voel ik een soort verraad, je was vooruitstrevend in je gedachtes en jouw lijntje met God was bijzonder en voor velen uniek.
Je hoorde zijn stem in je innerlijk en hij leidde je over een pad. Men begreep jouw gedachtes niet altijd, mede omdat deze vooruitstrevend waren. Je besloot om je meer terug te trekken en je hart bij God neer te leggen. Je was een vroom en wijs man.

Een derde leven welke bij mij naar boven komt, is als kruidenvrouw afzonderlijk in de bossen.
Ik zie een klein huisje op een afgelegen plek aan de rand van een bos, bloemen bloeiden hier volop, er is gezelligheid en mensen komen en gaan. Je deelt je kennis op een veilige manier maar het meeste wat je aan deze mensen geeft is je luisterend oor. Ik zie ook hier een groot gezin, het voelt zo goed, fijn en warm aan.

Terug naar jouw eigen leven.
Daadkracht, doorzettingsvermogen, open minded, gezelligheid, welkom zijn, in gesprek gaan en keer op keer grenzen bijstellen zijn items die ik keer op keer tegenkom. In jouw huidige leven is dit laatste beter mogelijk ook gezien het tijdperk waar we nu in leven die voor ons gepaard gaat met veel (spirituele) vrijheid. Je zet lijnen uit en neemt mensen mee, het is een soort olievlek zie zich uitbreidt.
Anoniem, ik ben benieuwd naar je feedback. Vele levens hebben we gehad, onze ziel is immers in meerdere segmenten opgebouwd en alle onderdelen komen keer op keer terug. Bij een reading van een vorig leven is de rode draad van belang.

Groetjes,
Margriet Box15

Wil jij een schriftelijke reading van een vorige leven klik hier

 

Categorie(n): blog

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *
Email *
Reactie