Therapie kaarten

Therapie kaarten

Vandaag heb ik voor jullie de volgende kaart gekozen “LESSEN VOOR DE ZIEL”

Deze kaarten helpen je een antwoord te vinden op je vragen. Elke kaart gaat over een bepaald aspect van de levensreis van je ziel, en laat je zien welke zielenles in het bijzonder nodig is om het doel van die levensreis te bereiken.

Elke geleerde les helpt je weer om je levensdoel te bereiken. Zo ga je vooruit op spiritueel niveau.
Deze keer de kaart:

IMG_0751

     ‘Kies zorgvuldig je vrienden’

Heb je het gevoel dat je teveel tijd verdoet met mensen die je niet begrijpen? Vind je dat de mensen om je heen het niet belangrijk vinden nog respecteren wat je doet of denkt. Voel je je als een vis op het droge? Vraag je je dan af waar “jouw”mensen zijn. Nee er is niets mis met je en trouwens ook niet met de anderen.

Het is alleen zo dat je ziel groeit en je spirit begint zijn unieke eigenheid te claimen, waardoor je vibratie en dus je uitstraling ingrijpend veranderd. Je ziel begint de banden te checken van alle relaties en vriendschappen in je leven. De mensen die tot je innerlijke spreken en je aanmoedigen te groeien trek je meer en meer aan. Terwijl je bij de anderen die jouw ziel en spirit niet herkennen geleidelijk uit je leven zullen verdwijnen. Dit is een teken van groei. De bedoeling van je ziel is dat je de invloed gaat herkennen die anderen hebben bij de ontwikkeling van je ziel.

De les voor je ziel: Geef je tijd en energie aan degenen die een beroep doen op jouw integriteit en waarheid. Ga opzij voor mensen die je wegtrekken van je authentieke “spirit” of die je groei belemmeren. Wees objectief en eerlijk tegen jezelf ook als dat betekent dat je een tijd lang alleen staat. Heb er vertrouwen in dat je de juiste mensen tegenkomt zodra je uit de verkeerde bus stap. De verkeerde bus draait echter nooit zelf om.

Wil je mij graag spreken na het lezen van de kaart of wil je graag een persoonlijke kaart dan kun je mij bereiken op NL 0909-3334444 – 0900-3820200 – BE 0907-45625 of natuurlijk via Credits

Liefs Brigitte box01