Spirituele avond in uw huiskamer

spirituele avond en de puzel stukje vallen

Wil je een spirituele avond bij je thuis of online?

Het fijne van een spirituele avond bij jouw thuis of online is dat het in een vertrouwende omgeving is. Jij bepaald welke personen bij jou aanwezig zijn. Ik zal op deze avond al mijn gave gebruiken om jou de juiste inzichten en antwoorden te geven.

Wat is er precies mogelijk op een spirituele avond en hoe werkt het.

Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen:

  • Fotoreading: Bij een fotoreading wordt de foto uitgelezen die jouw gasten meebrengen. Dit kan van jezelf zijn of van iemand anders, er moet wel een verbinding zijn tussen de fotobezitter en de persoon die op de foto staat. De omvang van de groep is bepalend hoe diep we op de vragen en reading per persoon kunnen in gaan.
  • Kaartlegging: In een kaartlegging krijg ik verschillende beelden en berichten door die voor jou van belang zijn. Ook hier kun je vragen stellen. Ik kan een grote of kleine legging doen op een spirituele avond. De omvang van de groep is bepalend hoe diep we op de vragen en reading per persoon kunnen in gaan.
  • Bloemenseance: (alleen mogelijk bij thuis bezoek) In een bloemenseance maak ik contact met gidsen. Zij geven mij boodschappen door over een bepaalde situatie waar jij inzit. Vaak gaat het om iets waar jij niet in vooruitkomt Ik kan jou dan inzichten en antwoorden geven. Het is wel van belang dat ieder zijn eigen bloem meebrengt die minimaal 3 dagen voor de reading in zijn of haar eigen huis heeft gestaan. De omvang van de groep is bepalend hoe diep we op de vragen en reading per persoon kunnen in gaan.

Bij elk arrangement trek ik een persoonlijke kaart voor iedere aanwezige gast, daarnaast ontvang je een edelsteen die op dat moment voor jou van belang is met de nodige uitleg.

De spirituele avond wordt gegeven door diverse Mediums en Paragnosten Maximaal 8 personen per avond.

Kosten bij 8 personen is € 10.- per persoon, & km prijs (buiten de 7 km) Je kunt natuurlijk ook met minder personen een avond houden maar hou wel rekening met € 80.- per avond

Wat ontvang je hiervoor:

  • De medium staat 2 uur tot jullie beschikking, en beantwoord in deze tijd jullie vragen.
  • Een edelsteen naar keuze die op dat moment bij jou past.
  • Regio Venlo/Roermond/Venray/Nijmegen/

Als er na de spirituele avond nog vragen zijn dan is het mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk consult of een reading.

Wie interesse heeft voor een spirituele avond in jouw huiskamer of online kan contact opnemen voor meer informatie via het contactformulier hieronder, vermeld ook je telefoonnummer.

Graag tot ziens op de spirituele avond!

Liefs Brigitte

Voornaam

Achternaam

Telefoon

Postcode

Email (verplicht)

Beschrijving

captcha

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren