Reading vorige levens

Vorige levens bij livemediums

Reading vorige levens

Ben je ook wel eens nieuwsgierig naar je vorige levens?

Wie was je in je vorige levens. Veel mensen geloven in reïncarnatie. Steeds weer opnieuw geboren worden. De reden van steeds opnieuw geboren worden is dat we onze lessen moeten leren, om de geestelijke groei te bevorderen.

Veel van ons hebben af en toe herinneringen die zo vertrouwd over komen maar die we in ons huidige leven niet kunnen plaatsen. Je kunt een bepaalde woning binnen stappen en gewoon zeker weten dat je daar al eerder bent geweest. Misschien kun je beschrijven hoe een bepaald gebouw er van binnen uitziet, een bepaald kenmerk. Terwijl je er nu pas voor het eerst bent. Of je hebt iemand ontmoet voor het eerst en het voelt alsof je deze persoon al jaren kent misschien wel uit een vorig leven.

Wie was ik in een vorig leven.

In een reading van een vorig leven zoek ik contact met één van jouw vorige levens, ik doe dit met behulp van een recente foto.

Verschillende beelden kunnen tijdens een reading naar boven komen. Hoe zag je er in deze periode uit of was je een man/vrouw, in welk land leefde je en in welke jaar dit leven zich afgespeeld heeft.
Het zijn voornamelijk de emoties die ik oppak, deze komen meestal sterk naar voren. Wat was je aan het leren in dit leven en waar zaten de blokkades en worstel je daar in dit leven nog mee.

Er kan ook contact gelegd worden met meerdere levens, de rode draad die hier uit komt kun je vaak terugleiden naar je huidige leven. Niet alleen de knelpunten komen dan naar boven maar ook de leermomenten en de ontwikkelingsstappen.

Waarom een reading over vorige levens

Welk effect kan een reading van een vorig leven op je hebben. Een reading op vorige levens geef je inzicht in jezelf en ook wat je belangrijk vindt in dit leven.

Zou je graag willen weten wat je in je vorige leven hebt gedaan, wie je was en in welk land je leefde? Misschien wil je weten of je reeds eerder je leven hebt gedeeld met je huidige partner of iemand die je in dit leven kent. Hoe je leven eruit zag, had je kinderen, was je getrouwd en welk jaartal was je leven?

Vraag een “reading vorige levens”.

Wat ik nodig heb van jou is:

  • Een recente foto van jou!
  • Je voornaam
  • Je geboorte datum
  • Omschrijf goed je vragen wat wil je weten ook de eventuele voornaam en geboortedatum indien je die hebt van een 2e persoon waar je vraag betrekking op heeft.

Wat ontvang je van mij.

  • Binnen 3 dagen ontvang je via de email jouw reading.
  • Ik ga je vorige levens geven. Er zullen er best meer zijn, maar je kunt kiezen tussen 1 of 2 vorige levens die ik op papier zet.

Wil je eerst een “vorige leven reading” lezen van een persoon klik hier

Kosten voor een “reading vorige leven” zijn

  • Eén vorig leven € 25,-
  • Twéé vorige levens  € 35.-

Vul onderstaande gegevens in en mail een foto, klik op de button voor betaling.

Selecteer uw consulent (verplicht)

Selecteer uw reading (verplicht)

Voornaam

Geboorte datum

Geslacht
manvrouw

Email (verplicht)

Foto toevoegen

Foto toevoegen

Beschrijving

captcha

2016-02-03_1720

Klik hier en start betaling

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren