Engelen dagkaart

Engelen weekkaart:

Celeste

engelenkaart_celeste

Het is tijd voor verandering. Dat kan een verhuizing zijn of nieuw werk.

Samen met de andere Engelen werk ik (Celeste) eraan om je geest en energie hoog te houden tijdens deze periode van verandering. Het lijkt alsof deze periode grote inspanning van je eist maar in feite levert het je heel veel vreugde en energie op omdat je samen met mij en de andere Engelen aan het werk bent.

Ik zal je helpen met alles wat nodig is om de verandering te realiseren en er invulling aan te geven. En ook diegenen die met de verandering te maken hebben, je relatie, je kinderen wie dan ook uit je omgeving gaan wij helpen. Dat alles om het makkelijker te kunnen accepteren en te integreren.

En loop je tegen moeilijke zaken aan vraag mij (Celeste) om je te helpen!

Wat ik van jou vraag is, vertrouwen. Vertrouw erop dat het Universum en de Engelen ertoe in staat zijn om de juiste plek voor jou te vinden. Besluit je een plek te kiezen of een keuze te maken en het werkt niet dan kan het zomaar zijn dat wij iets beters voor je op het oog hebben. Vraag je je af of je het je wel kan permitteren? Maak je geen zorgen. Je zult zien dat er een aantal wonderen gebeuren die jou in staat stellen om deze verandering te kunnen doorvoeren. Wij zorgen ervoor!

Blijf positief en pas op dat je niet gaat verzanden in primitief of bekrompen denken. Wij Engelen zorgen ervoor dat alles soepel zal verlopen. Je gaat ook nieuwe mensen ontmoeten die je weg zullen verlichten.

Wil je graag meer weten over deze engelen kaart of wil je er een speciaal voor jou hebben bel dan de schrijver van dit stukje of een van onze andere consulenten die met engelen kaarten werken.

Team Livemediums

Geef gerust je reactie wat jij de mooiste engelen kaarten of orakel kaarten vindt.