E-Mail consult

email box

E-Mail consult en/of schriftelijk Fotoreading

Indien je met levensvragen zit en liever geen telefonisch consult wilt of je kunt geen 0900 nummer bellen dan kun je de vraag/vragen in een e-mail consult stellen. Misschien wil je graag een foto laten lezen, dit kan van jezelf of iemand die dicht bij je staat zoals een partner of kinderen. Als je hiervoor kiest heb je het voordeel dat je het nog eens na kunt lezen.

Hoe werkt het

Je kunt tot maximaal 2 of 3 vragen stellen afhankelijk van je keuze e-mail consult. Na ontvangst van je betalingen ontvangt de consulent de aanvraag van je email consult/ schriftelijke fotoreading. De consulent gaat binnen 2 dagen  je mail beantwoorden. De e-mail consulten worden beantwoord door onderstaande consulenten. Selecteer duidelijk de naam van de consulent die je email/ schriftelijk foto reading moet beantwoorden.

  • De kosten van een E-mail consult is € 35,-
  • De kosten van een uitgebreid E-mail consult /schriftelijke met fotoreading zijn â € 40.-

    *Je mag twee foto’s mee sturen

Je mail adres is niet zichtbaar voor de consulent. Wil je na het ontvangen van je consult nog een reactie geven doe dit dan in het gastenboek voor de betreffende consulent, of je kunt de consulent bellen. Reactie via email komt niet aan bij de consulent.

Indien een consulent niet aanwezig/ziek is tijdens het aanvragen van je consult of niet in staat is om te antwoorden. Zal je aanvraag na een aantal dagen in overleg met je worden opgevolgd door een andere deskundige consulent.

Wilt u een E-mail consult / fotoreading?

Vul dan onderstaande gegevens in, voeg je foto’s toe en je vragen. Klik op verzenden En start daarna de betaling! Klik op de button voor betaling. Kies voor â‚ €25,- of â‚€35.-

Selecteer eerst uw consulent (verplicht)

Voornaam

Achternaam

Telefoon

Geslacht
manvrouw

Email (verplicht)

Foto toevoegen

Foto toevoegen

Beschrijving - Vraag

captcha

2016-02-03_1720

Klik hier en start betaling

Met vriendelijke groet,
Team Livemediums

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren